Du är här: Systemvård > EDI > Visa Medi2.log > Allmänt om Visa Medi2.log

Allmänt om Visa Medi2.log

Varför denna rutin?

Denna rutin visar filen medi2.log som ligger i katalogen Monwin\log. Filen innehåller en logg från de körningar som gjorts av MEDI. Visningen av loggen görs med Anteckningar i Windows. Syftet är för felsökning. Om inte körningarna av MEDI lyckats kan innehållet i filen skickas för analys till supportavdelningen på Monitor.

Fönsterfunktioner

Det finns inga särskilda fönsterfunktioner i denna rutin (se funktionerna i Anteckningar i Windows).