Du är här: Försäljning > Fakturering > Direktregistrera fakturor > E-post

E-post

Faktura

Här visas den e-postadress på kunden som är vald som mottagare av faktura/krav. Det är den adress dit fakturan sänds med knappen Skicka via e-post under Fönsterfunktioner.

Utskrift via

Här visas hur fakturan förvalt skrivs ut i rutin Utskrift fakturor, via valet Skriv ut enligt inställning på kund under Fönsterfunktioner. Förvald inställning på kunden görs i Uppdatering kunder i fältet Fakturautskrift via. De val som finns där är Skrivare eller E-post.