Du är här: Försäljning > Fakturering > Direktregistrera fakturor > Knappen Beräkna speditionsinformation

Knappen Beräkna speditionsinformation

På denna knapp beräknas speditionsinformation såsom vikt, volym m.m. för samtliga fakturarader på motsvarande sätt som rutinen Utskrift speditionsdokument.

Resultatet visas i ett separat fönster. Med knappen Infoga går det att lägga till kolliinfo på fakturan i form av fritextrader. Det går även att välja Fritexttyp, på samma sätt som i fältet Texttyp under Extra radinformation för en fritextrad (radtyp 4) på fakturan.

Bild på fönstret Speditionsinformation.