Du är här: Försäljning > Order > Order / EDI-import > Orderrader

Orderrader

Orderraderna i en kundorder visas i en tabell i den nedre sektionen av fönstret sedan en befintlig order hämtats upp eller en ny importerats.

Tabellen visar samtliga orderrader. Innehåller importfilen flera olika kundorder och alla dessa har importerats, separeras orderrader i olika order med en fet linje. Dessutom ändras informationen i orderhuvudet då markören förflyttas mellan två orderrader tillhörande olika order. Det går att klicka med höger musknapp på en orderrad och välja Testa plan.

Information på orderrader