Du är här: Försäljning > Order > Registrera kundorder > Utskrift via

Utskrift via

Här finns möjlighet att välja en metod (skrivare, fax eller e-post) för utskrift av denna order i Utskrift kundorder. Utskrift kan sedan göras där via knappen Skicka eller skriv ut enligt inställning på order under Fönsterfunktioner.

En förvald metod för utskrift går att välja per kund i fältet Orderutskrift via på fliken Adresser/Villkor i rutin Uppdatering kunder.