Du är här: Försäljning > Servicehantering > Registrera grunddata service > Aktiviteter

Aktiviteter

Aktiviteter

Under rubriken Aktiviteter registreras alla aktiviteter som ska vara förvalda på servicetypen.

Nr

Här väljs en av de aktiviteter som finns registrerade under fliken Aktiviteter.

Benämning

Här visas namnet på aktiviteten.

Ansvarig

Här väljs en ansvarig person för aktiviteten. Det går att välja någon av de användare som finns upplagda i rutin Användare i Systemvård. Översta valet är alltid Inloggad användare (standard).

T

Med denna parameter sätts en aktivitet som tvingande, dvs. den måste utföras. Parametern T på en aktivitet kan därför inte bockas ur i en serviceorder.

Status

Här väljs förvald status på en aktivitet. De alternativ som finns är Ej påbörjad, Påbörjad och Klar.

Ut

Här väljs om aktiviteten förvalt ska vara markerad för utskrift på servicerapporter i rutin Utskrift servicerapport.

L-tid

Här kan en ledtid för aktiviteten anges.