Du är här: Försäljning > Servicehantering > Registrera grunddata service > Knappen Kommentar

Knappen Kommentar

Under knappen Kommentar går det i ett fönster att ange en kommentar för varje servicetyp. Det används som en intern anteckning om de förvalda värden som ställts in för service, aktiviteter och kostnader per servicetyp. För beskrivning av kommentarsfönstret, se under Lägga in kommentarer eller instruktioner i kapitlet Generella funktioner och metoder i Startboken.

Är tilläggsfunktionen Dokumenthantering installerad i MONITOR, går det under knappen att vid behov koppla dokument till kommentarer.