Du är här: Försäljning > Utleverans > Samlingsföljesedel > Preliminärt urval

Preliminärt urval

1. I den vänstra delen av fönstret anges ett intervall av följesedelnummer eller kundkod.
  2. Välj knappen Preliminärt urval under Fönsterfunktioner. Den högra delen av fönstret visar de ordernummer som samlingsföljesedel kan skrivas ut för. Beställningsbilden visas nu i ett "urvalsläge", den vänstra delen av fönstret är då inte aktiv. I urvalsdelen visas de ytterligare order till samma kund som kommer att ingå på samma samlingsföljesedel.
  3. Det går nu att välja bort de samlingsföljesedlar som eventuellt inte ska skrivas ut. Finns redan följesedelnummer visas det i ett särskilt gråmarkerat fält, annars är det fältet tomt. Det går även att välja Förhandsgranska under Fönsterfunktioner eller dubbelklicka på följesedelnumret, för att granska samlingsföljesedlarna innan utskrift.
  4. Välj Skriv ut under Fönsterfunktioner och samlingsföljesedel för markerade följesedelnummer kommer att skrivas ut.
  5. Efter utskrift görs en blankettkontroll. De samlingsföljesedlar som skrivits ut kommer upp i den högra delen av fönstret och det finns nu möjlighet att godkänna eller avbryta statusuppdatering efter utskrifterna.