Du är här: Inköp > Artiklar > Uppdatering artiklar - Inköp > Fliken Inköp

Fliken Inköp

Under fliken Inköp ligger uppgifter och information för en artikel som berör inköpsmodulen. Fälten ligger delvis samlade i olika grupper.

Tabellen Leverantörskopplingar används för att koppla en leverantörer till en artikel, med den information som gäller för varje leverantör av artikeln.

Under Inleverans i den undre halvan i fliken går det att välja om en artikel ska mottagningskontrolleras. Under Övrigt går det att välja handläggare, ange ställpris, antal/kolli, Förvald flaggtyp och Legeringskod/ påslag.

Under Intrastat anges intrastatuppgifter. Under Priser går det att se prisstatistik på en artikel. I de knappar som finns i fliken går det att se gamla leverantörspriser samt att ange en kommentar som har med inköp av en artikel att göra.