Du är här: Inköp > Inleverans > Inleveransrapportering > Fliken Pallflagga

Fliken Pallflagga

Fliken ClosedPallflagga aktiveras sedan en rapportering sparats.

Fliken Pallflagga i Inleveransrapportering.

Om parametern Utskrift pallflagga efter inleveransrapportering, under Order / Förfrågan på fliken Inköp i Systeminställningar, är satt till Direkt visas en fråga där det går att välja om pallflagga ska skrivas ut direkt sedan rapporteringen sparas på fliken Rader. Om den parametern är satt till Via utskriftsflik verkställs utskrifterna av pallflagga manuellt härifrån fliken Pallflagga.

I övre delen av fliken visas alla orderrader det går att skriva ut pallflagga för, baserat på val vid Hämta från. Antal exemplar av pallflagga att skriva ut räknas automatiskt ut baserat på levererat antal och antal/kolli, men går att ändra. Det skrivs ut pallflagga för de rader som har kryssrutan markerad (förvalt alla rader).

Vid Typ går det att välja mellan formaten Pallflagga, Etikett eller Etikett liten. Pallflaggan är i A4-format, etikett är i A5-format och etikett liten har formatet 76x49 mm (på rulle).

Det går att markera om Antal/kolli ska visas på pallflaggan.

Pallflagga vid inleverans visar den enhet som är vald för artikeln i Visa i alt. enhet på Fliken Planeringsinformation. i Uppdatering Artiklar - Lager.

I den nedre delen av fönstret går det att förhandsgranska pallflaggan för den orderrad och typ som är markerad.