Du är här: Inköp > Order > Registrera inköpsorder > Vår referens

Vår referens

Ange kod för vår kontaktperson. Referenserna ska vara registrerade i rutin Företagsinformation i Systemvård. Det som angivits i detta fält skrivs ut under Vår referens på inköpsorder.

Via en knapp bredvid referensen går det att se mer information om personen, t.ex. telefonnummer och e-postadress. E-postadressen är dessutom klickbara länkar.