Du är här: Inköp > Order > Utskrift inköpsorder > Preliminärt urval

Preliminärt urval

1. I den vänstra delen av fönstret anges ett intervall av inköpsordrar.
  2. Välj Preliminärt urval under Fönsterfunktioner och den högra delen av fönstret visar vilka inköpsorder som kommer att skrivas ut. För att komma tillbaka till beställningsdelen, klicka på knappen <<<Min.
  3. Det är nu möjligt att välja bort vissa order som inte önskas att skrivas ut. Det går också att förhandsgranska en order i detta läge med Förhandsgranska under Fönsterfunktioner eller genom att dubbelklicka på ordernumret.
  4. Väljs Skriv ut under Fönsterfunktioner.
  5. Det görs en blankettkontroll efter utskrift. För de inköpsorder som skrivits ut finns nu möjlighet att godkänna utskrifterna eller avbryta.