Du är här: Lager > Behovsplanering > Leveranstidskontroll > Fliken Egna

Fliken Egna

Fliken Egna är aktiv om LTK öppnas från rutinmenyn. I tabellen på fliken läggs in rader med den eller de artiklar som en simulering ska köras på.

Det går att välja att lägga in en rubrikrad före en artikelrad. Första raden är dock alltid en rubrikrad. På en rubrikrad går det ange en benämning som beskriver simuleringen.

På artikelraderna kan en konfiguration behöva väljas då en konfigureringsbar artikel har angetts i artikelnummerfältet. Annars väljs bara antal, period och eventuell giltighetstid för simuleringen. Det går att välja om befintliga simuleringar ska tas med igen i en ny körning. Nya artikelrader tas med förvalt.

Efter körning av en simulering visas ett LTK-nummer längst till höger på artikelrad. Detta nummer är ett referensnummer, och som t.ex. går att se i Planeringsbild i Artikelfråga.

Obs! Varje artikelrad som ska vara med i körningen ska vara markerad under Ta med.