Du är här: Lager > Behovsplanering > Simulering > Knappen Generera tillverkningsorder

Knappen Generera tillverkningsorder

Via knappen Generera tillverkningsorder går det att generera skarpa tillverkningsorder av en markerad simulering. Knappen öppnar rutin Registrera tillverkningsorder, där en tillverkningsorder kommer att föreslås på samma artikel och med samma antal och färdigperiod. Registrering och beräkning av den föreslagna tillverkningsordern görs sedan i den rutinen på sedvanligt vis.

Då den rutinen öppnas kommer först en kontrollfråga upp, där det går att välja om simuleringen ska tas bort efter att den nya tillverkningsordern sparats.

Kontrollfråga över radering av simulering.