Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera avvikelse > Kommentar

Kommentar

Under knappen K på aktivitetsraden går det att ange kommentarer för denna aktivitet. Kommentar kan även anges i rutin Rapportera aktivitet när aktiviteten är färdig. Finns en kommentar visas tecknet (#) på knappen. Dessa kommentarer skrivs alltid ut på avvikelserapporten.

På bekräftelse till kund samt reklamationsrapport till leverantör skrivs kommentarer (och aktivitet) ut om kryssrutan Ut är markerad på raden. På svar till kund skrivs inte kommentarer ut.

Tänk på att det är en text riktad till kunden respektive leverantören. Kommentarer kan ändras efter att bekräftelse skickats till kund, respektive reklamationsrapport skickats till leverantör.

Finns tilläggsfunktionen Dokumenthantering installerad går det även att koppla externa dokument till rapporten. Läs mer om denna knappen Dokumentvisning i kapitlet Generellt i Startboken.