Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera avvikelse > Kommentar

Kommentar

Under knappen K på kostnadsraden går det att ange kommentar och förklaring för denna kostnad. Finns en kommentar visas tecknet (#) på knappen. Dessa kommentarer skrivs alltid ut under Kostnader på avvikelserapporten om Ut är markerad på raden.

Finns tilläggsfunktionen Dokumenthantering installerad går det även att koppla externa dokument till rapporten. Läs mer om knappen Dokumentvisning i kapitlet "Generellt i MONITOR" i Startboken.