Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera avvikelse > Kommentar

Kommentar

Under knappen Kommentar gå det att ange kommentar som skrivs ut på svarsblanketten. Det är samma information som finns under knappen Komm Ext på fliken Registrera avvikelse.

Finns tilläggsfunktionen Dokumenthantering installerad går det även att koppla externa dokument till rapporten. Läs mer om denna kommentarsruta under Lägga in kommentarer eller instruktioner i kapitlet Generellt i Startboken.