Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera avvikelse > Kommentar Intern

Intern Kommentar

Interna kommentarer till avvikelser kan anges i kommentarrutan under denna knapp. Dessa skrivs sedan ut under rubriken "Felbeskrivning" på dokumentet Avvikelserapport.

Finns tilläggsfunktionen Dokumenthantering installerad går det även att koppla externa dokument till rapporten. Dokument kopplas på knappen Dokumentvisning. För handhavande av rutan Kommentar, se avsnittet Lägga in kommentarer eller instruktioner i kapitlet Generellt i MONITOR i Startboken.

Automatisk utskrift

Om automatisk utskrift valts, så kan dokument som kopplats här skrivas ut vid utskrift av dokumentet Bekräftelse när det gäller kundavvikelse. Automatisk utskrift fungerar även när dokumenten skickas via e-post.