Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera avvikelse > Loggning av e-post

Loggning av e-post

I den här delen av fliken Aktiviteter kan e-postkorrespondens angående avvikelsen loggas.

Inkommande e-post kan loggas genom att använda "dra-och-släpp" från e-postprogrammet. Det går att öppna ett e-postmeddelande genom att dubbelklicka på det eller genom att klicka på knappen Öppna i tabellen.

Utgående e-post som skapas från MONITOR loggas alltid. Utgående e-post kan enkelt skapas med knappen Skicka e-post eller genom att öppna ett inkommande meddelande och besvara detta. Det går att ta bort valt meddelande med F6.

Systemparametern Använd Outlook-integration vid e-post från avvikelseaktiviteter, under Kvalitet på fliken Lager i rutin Systeminställningar, styr hur loggningen fungerar.

Alla kolumner i tabellen är sorteringsbara genom att dubbelklicka på kolumnrubrikerna. Den information som finns i kolumnerna i tabellen är: