Du är här: Lager > Kvalitet > Registrera avvikelse > Påminnelse

Påminnelse

Fältet Påminnelse används för att ställa in om påminnelse för avvikelseaktiviteten ska aktiveras eller inte eller om påminnelse redan är skickad. Om påminnelse är aktiverad öppnas automatiskt ett påminnelsefönster, för den som står som ansvarig för aktiviteten, då planerat datum och tid passerats. Sedan påminnelsen skickats ställs fältet automatiskt om till Påminnelse skickad, såvida inte mottagaren markerar Påminn igen i påminnelsefönstret.

För att påminnelser om avvikelseaktivitet ska kunna visas måste detta aktiveras per användare med knappen Påminnelse i rutin Användare i Systemvård.