Du är här: Redovisning > Anläggning > Registrera anläggningsobjekt > Grupp

Grupp

Ange den anläggningsgrupp som aktuellt objekt hör till. Tryck på Sök & Hämta för att se vilka anläggningsgrupper som finns registrerade. Till höger visas benämning på vald anläggningsgrupp. Syftet med anläggningsgrupper är att grupperingar ska skapas för företagets olika anläggningstillgångar, t.ex. kontorsinventarier, verkstadsmaskiner etc. Varje grupp ska således innehålla samma typ av anläggningsobjekt. Anläggningsgrupper registreras i rutinen Registrera anläggningsgrupper.