Du är här: Redovisning > Årsbyte / Periodbyte > Import / Export SIE > Fliken Export

Fliken Export

Under denna flik görs all SIE-export från systemet. Innan detta görs måste först anges vilken typ av överföring som ska ske. Markera önskad formattyp på överföringen samt ange eventuellt urval av perioder, verifikationsnummerserier eller verifikationsnummer. Urval kan endast göras på SIE-typ 2, 3 och 4. Ange sedan en sökväg och ett filnamn för exportfilen. Tryck sedan Knappen Exportera.