Du är här: Redovisning > Årsbyte / Periodbyte > Periodbokslut > Fönstret Periodbokslut

Fönstret Periodbokslut

I detta fönster skapas periodbokslut på en valfri tidpunkt under bokföringsåret. Ange vilket datum bokslutet ska avse. Här visas även när senaste periodbokslut skapades samt per vilket datum bokslutet gjordes. Även information om vilken användare som skapade det senaste periodbokslutet visas.

Tänk på att ett tidigare bokslut raderas då ett nytt skapas.

Efter att periodbokslutet skapats kan användaren gå över till denna miljö genom att stänga samtliga rutiner och välja Arkiv | Byta bokföringsår i MONITOR:s huvudmeny. När periodbokslutet skapas visas ett statusfönster.