Du är här: Redovisning > Budget / Prognos > Registrera budget > Knappen Verkställ selektering

Knappen Verkställ selektering

Denna knapp används för att verkställa de selekteringar som gjorts i beställningsdelen. Fönstrets kontoplansstruktur uppdateras då med de angivna inställningarna.

Om någon budget registrerats eller blivit ändrad, kommer en kontrollruta upp på skärmen för att bekräfta om ändringar ska sparas innan selektering ska verkställas.