Du är här: Redovisning > Budget / Prognos > Registrera prognos > Fönstret Skapade prognoser

Fönstret Skapade prognoser

Detta fönster kommer upp på skärmen efter att prognosgenerering är färdig. I korthet visas här information om det totala prognosvärde som skapats per konto. Har prognoser även skapats på underkonton (kostnadsställe, kostnadsbärare eller projekt) visas egna summeringar för dessa. Samma konto kan alltså finnas med på flera rader men med olika kostnadsställen och kostnadsbärare osv.

Här visas också information om prognosernas löpnummer och benämning. Här kan nämnas att systemet anger bokföringsår plus aktuell redovisningsperiod som benämning på prognoserna. T.ex. 2010-05 om aktuell period är maj år 2010.