Du är här: Redovisning > Budget / Prognos > Registrera prognos > Prognosnummer

Prognosnummer

Eftersom flera parallella prognoser ska kunna skapas per konto måste ett unikt löpnummer finnas på varje prognos. Här anges hur detta löpnummer ska sättas vid generering.

Automatiskt nästa lediga

Markeras om systemet automatiskt ska sätta nästa lediga prognoslöpnummer.

Välja manuellt

Markera detta för att själv bestämma vilket löpnummer som ska sättas på den aktuella prognosen. Till höger anges löpnumret.