Du är här: Redovisning > Budget / Prognos > Registrera prognos > Selektering

Selektering

Här kan selektering göras på ett urval av konton och eventuella kostnadsställen.

Konto

Ange kontonummer i fälten Fr.o.m. och T.o.m. eller tryck Sök & Hämta för att göra sökning i kontoplanen. Selektering görs för att göra begränsningar på vilka konton prognosgenerering ska ske. Prognoser genereras dock endast på konton som innehåller något saldo för den valda tidsperioden.

Kostnadsställe

Ange kostnadsställe i fälten Fr.o.m. och T.o.m. eller tryck Sök & Hämta för att göra sökning i registret. Selektering görs för att göra begränsningar på vilka kostnadsställen prognosgenerering ska ske. Lämnas fälten tomma och kostnadsställeredovisning tillämpas, skapas prognoser på de kostnadsställen som innehåller saldon för den valda tidsperioden.