Du är här: Redovisning > Löpande > Rapportgenerator > Urval

Urval

Här väljs olika urval för den rapport som ska skrivas ut.

År

Välj vilket bokföringsår rapporten ska göras för.

Period

Ange periodnummer i fälten Från och med samt Till och med. Utskrift kan göras på valfritt periodintervall under räkenskapsåret eller andra bokslutsår.

Konto

Ange eventuell selektering i fälten Från och med samt Till och med avseende vilka konton som ska skrivas ut. Det går dessutom att markera om gruppering ska göras efter konto. Listan kommer då att skrivas ut endast på kontonivå.

Kostnadsställe

Ange i fälten Från och med samt Till och med vilket eller vilka kostnadsställen som ska skrivas ut. Det går dessutom att markera om gruppering ska göras efter kostnadsställe. Listan kommer då att skrivas ut endast på kostnadsställenivå. Görs utskrift av flera kostnadsställen finns möjlighet att få sidbrytning för varje nytt kostnadsställe. Se vidare under Inställningar.

Kostnadsbärare

Ange i fälten Från och med samt Till och med vilken eller vilka kostnadsbärare som ska skrivas ut. Det går dessutom att markera om gruppering ska göras efter kostnadsbärare. Listan kommer då att skrivas ut endast på kostnadsbärarenivå. Görs utskrift av flera kostnadsbärare finns möjlighet att få sidbrytning för varje ny kostnadsbärare. Se vidare under Inställningar.

Projekt

Ange i fälten Från och med samt Till och med vilket eller vilka projekt som ska skrivas ut. Det går dessutom att markera om gruppering ska göras efter projekt. Listan kommer då att skrivas ut endast på projektnivå. Görs utskrift av flera projekt finns möjlighet att få sidbrytning för varje nytt projekt. Se vidare under Inställningar.

Status

Om gruppering är valt att göras på Projekt så visas även Status. I fälten Från och med samt Till och med går det då att ange projekt med viss status att skriva ut.