Du är här: Redovisning > Löpande > Rapportgenerator > Rapporter

Rapporter

Här visas en lista med samtliga rapporter. Vid leverans medföljer 12 stycken standardrapporter:

Standardrapporterna är skrivskyddade vilket är indikerat genom grå text på rapporterna istället för svart. Kopiering av dessa rapporter är dock tillåten. Redigering av rapport kan göras genom att dubbelklicka på önskad rapport.

Det finns möjlighet att välja flera rapporter som skrivs ut efter varandra. Håll ner CTRL för att markera flera rapporter.