Du är här: Redovisning > Projekt > Rapportera aktivitet projekt > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Då rutinen startas visas fliken Beställning. Här väljs hur listan ska selekteras och grupperas. Användaren kan selektera och gruppera aktiviteter på ett antal olika begrepp.

Under Parametrar väljs förvalt rapporteringsdatum. Användare med full behörighet i rutinen kan även välja vilken användares aktiviteter som ska rapporteras. Under Visa går det dessutom att välja att endast visa de aktiviteter som har föregående aktivitet avslutad.