Du är här: Redovisning > Projekt > Rapportera aktivitet projekt > Utskriftsexempel

Utskriftsexempel

Här visas utskriftsexempel på listan. I listan går det att manuellt uppdatera Status, Kommentar, Avrapporterad tid, Kostnadstyp och Utförd av.

När status sätts till 3 (Avslutad) fylls Utförd av och Avslutad datum i med automatik. Utförd av sätts till användaren som är inloggad och Avslutad datum sätts till dagens datum. Längst till höger i listan visas Senaste rapporteringsdatum. Via Informationsmenyn (höger musknapp) går det bl.a. att länka till en rad rutiner.

Utskriftsexempel Rapportera aktivitet projekt.