Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Användare > Förvald referens

Förvald referens

Här går det att välja en referens som alltid blir förvald i fältet Vår referens på förfrågan, offert, order, orderförslag och faktura för den markerade användaren. Valbara referenser hämtas från de som registrerats i rutinen Företagsinformation.

Om ingen referens är förvald, blir den referens som användaren senast angivit förvald nästa gång användaren registrerar t.ex. en offert eller order.