Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Användare > Knappen Nummerserier

Knappen Nummerserier

I rutinerna Utskrift fakturor, Utskrift EDI-fakturor och Utskrift räntefakturor kan flera samtidiga användare skriva ut och godkänna fakturor samtidigt genom att tilldela olika fakturanummerserier per användare.

Här går det att ange startkoder för följande nummerserier:

Observera att startkoderna inte får kollidera mellan olika användare. I rutinen Lista användare går det att se hur samtliga användares startkoder är registrerade.