Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Användare > Lösenord

Lösenord

Här går det att ange ett nytt eller ändra ett befintligt lösenord för en användare.

Det går att ange max 16 tecken i fältet. Varje tecken som anges visas med en asterisk (*). Notera att lösenordet som anges inte behöver bekräftas (anges två gånger). Notera också att lösenordsfältet inte är skiftlägeskänsligt. Om ett lösenord är angivet på en användare visas alltid en inloggningsruta då den användaren startar MONITOR.

Har användaren integrerad inloggning går det inte att ange eller byta lösenord här, i det fallet är fältet inaktiverat.

En användare kan också själv ange ett nytt eller ändra sitt befintliga lösenord under Inställningar | Byt lösenord... på fönstermenyn.

Lösenord för ADMIN

Om lösenordet ändras för användare ADMIN kommer inloggningsrutan upp där användarnamnet "ADMIN" och det gamla lösenordet måste anges.

Obs! Det är mycket viktigt att lösenordet för ADMIN inte glöms eller slarvas bort! Skulle det ske måste supportavdelningen på Monitor ERP System AB kontaktas!