Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Användare > Rättigheter

Rättigheter

Under knappen går det i ett dialogfönster att välja grupptillhörighet för en användare. Grupperna styr vilka rättigheter en användare får. De grupper som ska användas ska först vara definierade i rutin Rättigheter.

Välja grupptillhörighet för en användare, vid lagerställehantering.

Tillämpas lagerställehantering (tilläggsfunktion) skapas lagerställen i rutinen Företagsinformation. Då det är gjort finns det även möjlighet att välja flik för lagerställe, så det går att lägga till grupptillhörighet för en användare per lagerställe. Längst ned i fönstret går det att markera att samma grupp ska gälla för alla lagerställen.