Du är här: Systemvård > Skrivare / Användare > Lista rättigheter > Fliken Beställning

Fliken Beställning

Då rutinen öppnas visas fliken Beställning. I övre delen väljs hur listan ska grupperas och selekteras. Det finns ett antal olika grupperings- och selekteringsbegrepp.

Längre ned under Alternativ finns möjlighet att ta med frågerutiner som lagts till i E-modulen (Egna rapporter). Egna rapporter är en tilläggsfunktion.

Under Utskriftsexempel, visas ett exempel på listan som går att ta fram i denna rutin.