Du är här: Tillverkning > Artiklar > Beredning > Knappen Dokumentvisning på material

Knappen Dokumentvisning på material

På knappen för Dokumentvisning går att göra kopplingar av externa dokument och visa dessa på materialrader. De dokument som kopplas kan skrivas ut i samband med tillverkningsorderutskrift och kan även granskas på bildskärm vid olika tillfällen i systemet. Det är företrädesvis ritningar, arbets- och kontrollinstruktioner som kopplas på detta sätt. Beskrivning av Dokumentvisning och koppling görs i kapitlet Generellt i Startboken.

Om artikeln på materialraden är en köpartikel och systemparametern Skapa egna fritextnummer på tillv.order är aktiverad, under Order på fliken Tillverkning i Systeminställningar, gäller följande: Om ett externt dokument kopplas under knappen för Dokumentvisning och det kopplas ett externt dokument på artikeln på fliken Tillverkning i Uppdatering artiklar - Lager, adderas båda kopplade dokumenten till artikelns materialrad på tillverkningsorder.

Knappen för Dokumentvisning finns på materialraden om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad.