Du är här: Tillverkning > Artiklar > Beredning > Knappen Kommentar

Knappen Kommentar

Det går att ange en kommentar för varje artikel. Här är det en kommentar som kan komma med som förvald ordertext på en tillverkningsorder, detta väljs med systemparametern Artikelns tillverkningskommentar som ordertext, under Order på fliken Tillverkning i Systeminställningar. Denna kommentarsknapp finns också i Uppdatering artiklar i Lagermodulen på fliken Tillverkning. Beskrivning av knappen Kommentar finns under Lägga in kommentarer eller instruktioner i kapitlet Generellt i Startboken.

På knappen Dokumentvisning här och under fliken Tillverkning i Uppdatering artiklar, går det också att göra kopplingar till ritningsdokument. De dokument som kopplas, skrivs ut i samband med utskrift av tillverkningsorder samt kan ses på bildskärm vid olika tillfällen i systemet. Till varje operations- och materialrad i beredningen går det sedan att koppla dokument som t.ex. arbets- och kontrollinstruktioner.

För att kunna koppla dokument krävs tilläggsfunktionen Dokumenthantering. Beskrivning av knappen Dokumentvisning finns i kapitlet Generellt i Startboken.