Du är här: Tillverkning > Kalkyler > Förkalkyl > Konfiguration

Konfiguration

Om tilläggsfunktionen Produktkonfigurator är installerad visas kolumnen Konf. på en kalkylrad. Då en konfigureringsbar artikel (artikel kopplad till en konfigurationsgrupp) finns på kalkylraden, så visas här knappen . Här går det då att manuellt hämta upp ett konfigureringsfönster t.ex. för att göra ändringar av en konfiguration innan kalkylen beräknas. Då en konfigureringsbar artikel hämtas upp på en kalkylrad öppnas konfigureringsfönstret automatiskt.

Läs mer om detta konfigureringsfönster under kapitlet Produktkonfigurator i handboken Tillämpningar.