Du är här: Tillverkning > Order > Orderfråga > Information

Information

Under ClosedInformation visas, sedan en order hämtats upp, planerad start- och slutperiod för order och artikel, planerat antal, avrapporterat antal, resterande antal samt status.

Information, vänster del.

Information, höger del.

Här går det även att se fritexter och kommentarer kopplade till order respektive markerad artikel. Det finns en knapp F för fritext kopplad till ordern och en knapp K för artikel. Finns kopplade dokument för ordern eller artikeln visas även en särskild knapp för visning av kopplade dokument, till höger om respektive knapp F eller K. Kopplade dokument kan bara läggas in om tilläggsfunktionen Dokumenthantering är installerad.

Längre till höger går det med den horisontella rullningslisten att ta fram ytterligare information. Bl.a. går det att se kundkod och prioritet på ordern samt revision på artikeln. Här visas även information om kundordernummer, lagerordernummer* ,ursprunglig färdigperiod, orderns registreringsdatum/utskriftsdatum samt vem som registrerat ordern.

Informationen som visas här motsvarar den information som finns på samma ställe i rutin Tillägg / Omplanering.

* Om tilläggsfunktionen Lagerställehantering används.