Du är här: Tillverkning > Verktyg > Uppdatering verktyg > Knappen Kommentar

Knappen Kommentar

Under knappen Kommentar går det att lägga in kommentarer på varje verktyg.

Om systemparametern Artikelns inköpskommentar med på order/förfrågan är aktiverad, under Order / Förfrågan på fliken Inköp i Systeminställningar, skrivs denna kommentar ut som en fritextrad på inköpsorder.

Är tilläggsfunktionen Dokumenthantering installerad går det på knappen Dokumentvisning att koppla externa dokument eller filer till ett verktyg.