Du är här: Verkstadsinformation > Anställda > Uppdatera ackumulerade saldon / attesterare > Attesterare

Attesterare

I detta fält väljs vilken användare i MONITOR som ska ha rättighet att attestera stämplingar för den anställde i rutinen Attestera / korrigera stämplingar

Rullgardinsmenyn i fältet visar alla användare samt alla rättighetsgrupper som lagts upp i rutinerna Användare och Rättigheter i Systemvård. Välj Alla användare, dvs. lämna fältet tomt, för att ge samtliga användare rättighet att attestera och korrigera.

Förutom de attesterare som valts här för varje anställd, har även de tre "systemattesterare" som anges med de tre systemparametrarna Användare med fulla rättigheter för attestering och korrigering (1-3), under Attestera /korrigera på fliken Verkstadsinfo i Systeminställningar, rättighet att attestera och korrigera stämplingar. Systemattesterare har rättigheter till alla anställdas stämplingar, även de som redan har attesterats av någon annan användare.