Du är här: Verkstadsinformation > Schema / Tabeller > Parametergrupper > Fönstret Parametergrupper

Fönstret Parametergrupper

I fönstret Parametergrupper skapas parametergrupper, vilka kommer att kopplas till anställda i rutinen Uppdatering anställda och fungera som en förinställning av parametrar där. Här anges närvaro, flextid, övertid, övetidstyper, frånvaro, arbetstidsförkortning, skiftkompensation och arbetsstämpling för grupper av anställda.

När inställningar sparas visas en Closeddialogruta där det går att välja något av nedanstående alternativ:

Spara Parametergrupp...

Dvs. om Kalle har en annan gräns på maxflex än resten av de anställda i hans parametergrupp så får han behålla sitt special-värde även efter lagring.

Normalt sett rekommenderas dock att han får en egen parametergrupp för att slippa detta problem.