Du är här: Verkstadsinformation > Schema / Tabeller > Schemakalender > Övertidsschema

Övertidsschema

Markera kryssrutan Schema för helgdagar om ett speciellt övertidsschema ska gälla för alla helgdagar. Förvalt i fältet är det land som är angivet i rutinen Företagsinformation. Följande länders helgdagar går att välja:

Ange schemanumret i fältet som visas när kryssrutan markeras, genom att bläddra med piltangenterna eller tryck F4 för att få se en lista. Endast övertidsscheman kan väljas.

Markera kryssrutan Särskilt schema för arbetsfri vardag om ett speciellt övertidsschema ska gälla för alla schemalagda arbetsfria vardagar, dvs. vardagar med dagtyp 0 i de arbetsscheman som ingår i beställningen. Ange schemanumret i fältet som visas när kryssrutan markeras, genom att bläddra med piltangenterna eller tryck F4 för att få se en lista. Endast övertidsscheman kan väljas.