Fliken Inköpsstöd

Under fliken Inköpsstöd går det lägga in uppgifter om förfrågan för att stödja affärsrelaterade händelser. För att underlätta aktivitetshanteringen går det att infoga en mall med aktiviteter. Mallar skapas i rutin Aktiviteter. I rutinen Aktiviteter går det också att markera en mall som förvald. Den förvalda mallens aktiviteter läses då in automatiskt till aktivitetsfliken när en ny förfrågan registreras.

För mera information om innehållet i denna flik, läs i hjälpen för fliken Inköpsstöd i rutin Uppdatering leverantörer. Notera att följande fält och funktioner på fliken Inköpsstöd inte förekommer här, det är: Leverantörsstatus och knappen Utskrift leverantörskort.

Om systemparametern Använd Outlook-integration vid e-post från orderregistreringsrutiner under Inköpsstöd på fliken Inköp i Systeminställningar är aktiverad loggas e-postmeddelandet med förfrågan här.