Du är här: Försäljning > Fakturering > Direktregistrera fakturor > Vår referens

Vår referens

Här visas den referens som användaren senast angav på en offert, kundorder eller faktura. Om användaren har en förvald referens vald i rutin Användare i Systemvård, är det alltid den referensen som visas. Referenserna ska vara registrerade i rutin Företagsinformation i Systemvård.

Det som angivits i detta fält skrivs ut som Vår referens på fakturan.

Via en knapp bredvid referensen går det att se mer information om personen, t.ex. telefonnummer och e-postadress. E-postadressen och webbadressen är dessutom klickbara länkar.