Du är här: Försäljning > Offert > Utskrift offert > Typ av blankett

Typ av blankett

Här går det att välja vilken typ av blankett som ska användas för utskrift. Det finns två blanketter:

Förutsättningar för utskrift av offertnummerintervall till fax

1. För att kunna ange ett offertnummerintervall till blankettyp Fax, ska ett faxprogram vara valt med parametern Faxprogram för direktfax vid blankettutskrift, under Fax / E-post på fliken System i Systeminställningar.
  2. Faxprogrammet måste även vara installerat på datorn som utskriften görs ifrån.
  3. Ett faxnummer måste vara angivet i faxnummerfältet i offerthuvudet. Faxnummer kan hämtas till faxnummerfältet i offerthuvudet från angivna faxnummer på kundreferenserna.