Du är här: Försäljning > Order > Order / EDI-import > Vårt ordernummer

Vårt ordernummer

Här går det att hämta upp befintliga kundorder i systemet. Efter EDI-import av kundorder gråmarkeras fältet.

Det går att använda kundens ordernummer som vårt ordernummer. Detta styrs generellt via systemparametern Tilldela ordernummer från kundens ordernummer, under EDI på fliken Försäljning i Systeminställningar. Detta går också att styra per kund via motsvarande parameter under knappen Ext. Info i rutin Uppdatering kunder.