Du är här: Försäljning > Order > Kundorderfråga > Fliken Ordererkännande

Fliken Ordererkännande

På fliken Ordererkännande går det att se hur blanketten Ordererkännande ser ut vid återutskrift. Fliken motsvarar funktionen Återutskrift historikorder i Utskrift kundorder då systemparametern Tillåta återutskrift av historikorder är markerad, under Order / Offert på fliken Försäljning i Systeminställningar.

Det går att välja med kryssrutor om Prisuppgift ut och Totalsumma ut ska visas eller ej. Det går även att välja Fax för att visa faxblanketten. Det går att ange antal exemplar (såvida inte Fax är markerat).