Du är här: Försäljning > Order > Registrera kundorder > Knappen EDI

Knappen EDI...

Knappen EDI... används vanligtvis då EDI-leveransplaner tas emot från kunder i Leveransplan / EDI-import. Här går det då att ange ytterligare EDI-information på de order som skapats/ändrats i den rutinen. Knappen kan även användas då enskilda EDI-order tas emot från kunder i Order / EDI-import.

EDI är en tilläggsfunktion. Läs mer om tillämpningar av EDI i kapitlet EDI i handboken Tillämpningar.

Port

Här går det att ange Port.

Land

Här går det att ange Land.

Förråd

Här går det att ange Förråd.

Port i klartext

Här går det att ange Port i klartext.

Prognosplan

Här sätts det vilken prognosplanskod som kundordern hör till och som skapats från t.ex. Scanias sammanställda leveransplaner för Europa i Leveransplan / EDI-import (stöd för Scanias leveransplaner för Europa är en anpassning).

Slutdatum

Här går det att välja Slutdatum.

Ordertyp

Här går det att se och välja vad det är för typ av order. De val som finns är: